Zijn jullie opzoek naar een unieke eye-catcher voor de borrel, ceremonie, diner of het feest van jullie bruiloft? Dan is The Piano Bar precies wat jullie zoeken. Wij vertellen jullie waarom, want geloof ons! Dit wil je!

piano

Wij houden van toffe concepten, leuke collega’s en dus ook van deze Piano Bar! The Piano Bar is een te gek totaalconcept van een mobiele bar en live muziek, perfect voor jullie bruiloft, toch?! Wij garanderen jullie dat er voor ieder wat wils is. Heerlijk stijlvol borrelen aan de bar of met de voetjes van de vloer, het kan allemaal. En de lekkerste cocktails zullen ook zeker niet ontbreken. Dansen jullie mee?

The Piano Bar komt naar jullie uitgekozen locatie en kan zowel binnen als buiten worden opgebouwd.

Terwijl de pianist zingt, worden er heerlijke drankjes bereid in het midden van de vleugel. De combinatie van live muziek, een mobiele bar en stijlvolle aankleding zal zorgen voor een bijzondere beleving.

En het allerleukste? Alles wordt op maat gemaakt, dus voor ieder wat wils 🙂

Kies voor live muziek voor tijdens de ceremonie of een zingende pianist met contrabassist en een champagnebar voor de borrel. Zijn jullie echte wijnliefhebbers? Kies dan voor een wijnbar of willen jullie de dag in stijl afsluiten? Ga dan voor een cocktailbar en DJ tijdens het feest en sluit de dag swingend af. Natuurlijk kun je alle opties ook combineren waardoor jullie gegarandeerd de hele dag van een optimale feeststemming kunnen genieten!

Hebben jullie een locatie met vaste cateraar? Geen probleem! Ook dat is mogelijk. Lever jullie drankjes bij ons aan en wij schenken ze uit. 

live muziek

Wie zitten er achter de The Piano Bar?

Jan Evert van Apeldoorn, ofwel Eef, en Mèlanie Snieder, ze ontmoetten elkaar in 2016 dansend op een festival. Vanuit de liefde voor elkaar, live muziek en de piano ontstond een jaar later The Piano Bar. Tijdens jullie bruiloft maakt Mèlanie de lekkerste drankjes en achter de piano verzorgd Eef de fantastische muziek.

Tijdens de voorbereiding wordt elk detail overlegd, van de kleur bloemen, de outfits, de dranken, de verlichting tot het repertoire. Alles wordt passend gemaakt naar jullie wensen en zal aansluiten bij de sfeer van jullie bruiloft.

Ga voor rustige romantische oldies, up-tempo nummers of Nederlandstalige meezingers. Alles is mogelijk en Eef zal vanuit zijn liefde voor de piano en live muziek dit met jullie afstemmen.

live muziek bruiloft

Nieuwsgierig geworden, kijk voor meer informatie op de website! 

Fotocredtis:
Foto 1: ElisabethChristina Photography
Foto 3: Mint & Bloos Fotografie
Foto 4: Svenja Photography
piano bar