Enthousiast,
vol energie
& zorgzaam,
dat ben ik.

Mijn hart gaat sneller kloppen van liefdevolle momenten en organiseren. De perfecte match om te zorgen voor jullie onvergetelijke bruiloft waar nog lang over nagepraat gaat worden. Als duizendpoot is geen enkele dag hetzelfde, net zoals geen enkele bruiloft hetzelfde is.

En wat vind ik het leuk om jullie te leren kennen en samen de perfecte dag samen te stellen, precies zoals jullie het altijd al in gedachten hadden, maar dan nóg mooier! Elke bruiloft is anders en voor iedere bruiloft wordt dan ook een concept op maat gemaakt. Naast bruiloften hou ik ook ontzettend van mijn vriendinnen, familie, wandelen door het bos op een zonnige dag, dagjes naar de sauna, de paardensport, mijn lieve vriend en mijn twee leuke honden, reizen, cappuccino en geef ik het liefst elk seizoen mijn huis een make over ;). Ik geniet van elke bruiloft, krijg kippenvel en moet best eens even een traantje wegslikken tijdens de ceremonie en zie graag hoe het bruidspaar met hun familie en vrienden genieten van deze bijzondere dag. Dankbare gezichten, dat is waarom ik dit werk met zoveel liefde doe.

foto credits: Leonne Photography

Tijdens mijn middelbare schooltijd had ik eigenlijk mijn hele plan al uitgestippeld; ik word weddingplanner. Yes, ik wist het, er zijn heel veel weddingplanners in Nederland en misschien was het niet de meest voor de hand liggende baan maar ik was vastbesloten dat ik hier mijn fulltime job van ging maken. Tijdens mijn opleiding op de NHTV maakte ik een site, schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel en ik kon van start. De beste beslissing die ik ooit heb gemaakt! Met inmiddels ruim 60 bruiloften op de teller ben ik mega blij dat ik deze beslissing heb gemaakt en wil ik met liefde nog héél veel bruidsparen ontzorgen

P.s. Wisten jullie dat ik ook Trouwbeleving events organiseer?

N

Wat kan ik voor jullie betekenen?

  • Inspiratie en creativiteit voor jullie bruiloft
  • Tips voor de planning van jullie bruiloft.
  • Een zorgeloze en ontspannen dag waar iedereen écht gast kan zijn!
  • Familie en vrienden optimaal laten genieten van jullie
    dag? Schakel mij in als ceremoniemeester
  • Wij houden van sjouwen! En zorgen voor een écht totaalplaatje inclusief de styling van jullie bruiloft. Niks is ons te gek!
  • Een uitgebreid netwerk van leveranciers, waarbij gekeken
    wordt naar jullie budget, wensen en ideeën. Wisten jullie dat ik ook Trouwbeleving events organiseer? Hierdoor is mijn netwerk door heel Nederland erg groot en kijk ik met liefde met jullie naar de leveranciers die het beste bij jullie passen!

Ik kijk nu al uit naar onze eerste ontmoeting waar we onder het genot van een kopje koffie (of nog beter, cappuccino ;)) jullie wensen en ideeën bespreken.

Ik kijk nu al uit naar onze eerste ontmoeting waar we jullie
wensen en ideeën bespreken.

foto credits: Rianne Fotografie