Ceremonie
meester.

Ceremoniemeester.

Willen jullie graag alles zelf regelen maar tijdens jullie bruiloft onbezorgd kunnen genieten? Kies dan voor een professioneel ceremoniemeester! Zo kunnen jullie gasten ook écht gast zijn en hoeven jullie vanaf een maand voor de bruiloft alleen nog maar te genieten! Wanneer ik jullie ceremoniemeester mag zijn maak ik voor jullie een draaiboek, spreken we deze door op locatie, zorg ik voor het laatste contact met leveranciers en ben ik aanspreekpunt voor zowel de gasten als jullie leveranciers. Willen jullie meer informatie? Download hier de brochure! Ben je enthousiast? Stuur dan even een mailtje met jullie trouwdatum om te kijken of wij nog beschikbaar zijn.

bruidspaar

foto credits: Esther van Geenen Fotografie

Voor meer informatie over
hulp tijdens jullie bruiloft
neem contact op!

C

ceremonie

foto credits:
Esther van Geenen Fotografie
ik trouw van jou
ELKE Verbruggen Fotografie

Weddingplanner Online.

Het gemak van een weddingplanner maar dan ‘op afstand’? Iemand die jullie via de computer ondersteunt om zelf jullie eigen droom voelbaar te maken? Dan is deze service geschikt voor jullie! Als Virtual Weddingplanner help ik jullie om jullie bruiloft tot de mooiste en meest zorgeloze dag ooit te maken! Door middel van een digitale strippenkaart hebben jullie zelf in de hand op welk moment en hoeveel uur ik jullie digitaal help. En wil je uiteindelijk meer uren bijkopen? Dat kan heel makkelijk! Je boekt ze direct bij op jullie strippenkaart.

Yes! Wij willen een Virtual Weddingplanner!

Hoe werkt het?

♥ Kies een strippenkaart
♥ Geef aan waar jullie mijn hulp bij willen gebruiken
♥ Samen bespreken we hoe ik jullie online help jullie verhaal te vertellen

€ 350

05 UREN

• incl. beveiligde persoonlijke pagina

€ 595

10 UREN

• incl. beveiligde persoonlijke pagina

€ 825

15 UREN

• incl. beveiligde persoonlijke pagina

€ 995

20 UREN

• incl. beveiligde persoonlijke pagina

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Wanneer de uren uit een gekozen urenpakket niet volledig benut worden worden deze uren niet gerestitueerd. Wanneer uren overblijven na afronding van de afgesproken werkzaamheden kan het bruidspaar altijd extra werkzaamheden toevoegen die binnen het urenpakket passen. Als er extra uren nodig zijn wordt dit tijdig aangegeven. Het bruidspaar kan in dit geval kiezen voor het bijboeken van extra uren op uurbasis tegen een tarief van € 65 per uur óf een nieuwe strippenkaart. 

backdrop

foto credits:
ik trouw van jou
Carol van Eijk Fotografie

grondbloemstuk
lichtletters