Trouwen in Frankrijk, wauw! Wakker worden met vers stokbrood, croissantjes en verse jus.. Een prachtig uitzicht en een heerlijk zonnetje! Wat wil je nog meer? L & S trouwden in Frankrijk en wij mochten daarbij zijn! 

Op ongeveer vier uurtjes rijden vanaf Eindhoven ligt het prachtige Chateau Le Noq in Frankrijk. Een prachtig chateau met authentieke kamers, een zwembad en een prachtige plek aan het water voor jullie ceremonie. Een heel weekend genieten met familie & vrienden. De liefde vieren! Wie wil dat nou niet? Kijken jullie mee?

bruidsvisagie
bruidegom
bruidsjurk
bruid
first look
bruidspaar
trouwen frankrijk
ceremonie
weddingplanner
sweet table
bruidstaart
wedding
bridemaids
pizza
dinner
bruidspaar
openingsdans
moonandback
bruiloftdiner

Foto’s: Alice Mahran

Lieve Nikki,
Wat was je fantastisch! Echt waar door jou hebben wij, vooral ik, haha de laatste twee weken echt kunnen genieten! Je ging zo professioneel met ons om en de rust dat ik de planning helemaal aan jou over kon laten gaf ons echt een fijn gevoel. De dag zelf heb ik alleen maar complimenten gehad van de gasten over hoe goed je was en hoe leuk je bent. Voor ons was je echt een gast op het weekend! Ook zo lief en fijn hoe goed je voor ons zorgde en alles achter de schermen regelde. Wij hebben zo intens kunnen genieten door jou! Bedankt voor alles! Veel liefs, San en Lon

Sander & Leonne