corona wedding
corona

Hoe mooi klein & intiem trouwen kan zijn? Zó mooi! Gooit het coronavirus roet in het eten met betrekking tot jullie trouwplannen? Samen met Suus Bloem & Meer en Stories by Josan laten wij op de prachtige locatie Miss Hyacint jullie zien hoe mooi & intiem trouwen kan zijn tijdens de coronacrisis en alle bijbehorende restricties. Kijken jullie mee?

ceremonie corona

Tip 1: Kies voor bloementuintjes

Willen jullie de 1,5 meter afstand die er gehouden moet tijdens de coronacrisis een beetje verbloemen? Dat snappen wij heel goed! Ga dan voor bloementuintjes! Het zorgt ervoor dat de afstand kleiner lijkt en de ceremonie intiemer & knusser. Let’s do it!

bloementuintjes
boho blush

Tip 2: De ceremonie opstelling

Hoe ga je nou een intieme & knusse ceremoniestelling neerzetten zonder dat de achterste rij meters ver weg zit? Kies er bijvoorbeeld voor op de stoeltjes te laten verspringen en geen middengangpad te gebruiken. Hierdoor is er meer ruimte en zitten alle gasten dichterbij jullie als bruidspaar. Een andere optie is om te kiezen voor een halve maan opstelling. Zo kun je meerdere gasten naast elkaar zetten (met uiteraard tussen elk gezin of stel 1,5 meter afstand) en maak je de ceremonie breder maar toch intiem en kunnen alle gasten jullie goed zien.

klapstoelen

Tip 3: It's all about the details

Wij houden van details! Regelen alles strak, maar zorgen er toch voor dat het een ongedwongen en relaxte dag wordt! Dit doe je door bijvoorbeeld bij binnenkomst van de gasten even een korte uitleg te geven over wat de regels zijn en hoe jullie deze dag ervoor gaan zorgen dat de regels nageleefd kunnen worden. Laat dit jullie ceremoniemeester doen. Hierdoor weet iedereen waar hij of zij aantoe is en zal de dag heerlijk & soepel verlopen 🙂

boho
backdrop

Kunnen jullie wel wat hulp gebruiken tijdens jullie bruiloft of voorafgaand aan jullie bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op! P.s. of check onze blog over de gevolgen van het coronavirus en wat deze betekenen voor jullie bruiloft. Love is not cancelled!

Foto’s: Stories by Josan
Bloemen: Suus Bloem & Meer
Locatie: Miss Hyacint