We bevinden ons allemaal in een rare situatie, we moeten ons aanpassen en wellicht moeten jullie de mooiste dag van jullie leven gaan verplaatsen. Volkomen machteloos maar, hoe erg we de situatie rondom het corona virus ook vinden, we gaan er het beste van te maken! Met deze blog willen wij jullie inspireren en weer even enthousiast maken want jullie bruiloft komt eraan, hoe dan ook!
Ceremonie Corona

Love is not cancelled ♥

Want wat betekent het corona virus nu eigenlijk voor jullie bruiloft?

Helaas is het in de huidige situatie rondom het corona virus lastiger om jullie bijzondere dag te vieren samen met al jullie familie en vrienden. Dit betekent niet dat het onmogelijk is maar natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden met de maatregelen die het RIVM opgesteld heeft.  Willen jullie de bruiloft doorlaten gaan, dan zijn er een aantal elementen waar jullie op moeten letten namelijk dat er maximaal 30 personen aanwezig moeten zijn tijdens de ceremonie en hierbij dient de 1.5 meter afstand gehouden te worden. Om verwarring te voorkomen: dit getal is inclusief leveranciers zoals een fotograaf, trouwambtenaar of weddingplanner. Daarnaast zijn er per gemeente verschillende regels. Zorg dat je deze regels goed checked of vraag het aan jullie weddingplanner. 

Wanneer jullie besluiten om de bruiloft door te laten gaan is het ook zeker mogelijk om er toch iets heel bijzonders van te maken, klein en intiem is namelijk ook ontzettend mooi! Of wat dachten jullie van een elopement wedding? Intiem, met z’n tweeën er heerlijk op uit samen met de perfecte trouwambtenaar, fotograaf en eventueel stylist.

Foto door: Alice Mahran 

Het verplaatsen van de bruiloft

Helaas is het momenteel door het corona virus niet mogelijk om jullie bruiloft te vieren zoals jullie ervan gedroomd hebben. Jullie kunnen er daarom voor kiezen op jullie bruiloft te verplaatsen, bijvoorbeeld naar exact een jaar later of in het najaar van 2020. Denk ook eens aan een doordeweekse dag, zo heb je meer kans dat jullie locatie en alle leveranciers nog beschikbaar zijn. Het is natuurlijk een grote tegenvaller want jullie kijken er al zolang naar uit maar houd ook in gedachten dat jullie voorpret nog langer duurt en geniet hiervan, want jullie onvergetelijke bruiloft komt er hoe dan ook aan!

Mochten jullie de bruiloft gaan verplaatsen kunnen jullie dit in overleg doen met de leveranciers en samen een goede en beschikbare datum vinden. Maak gebruik van de extra tijd en doe nog meer inspiratie op zodat jullie bruiloft wellicht nog mooier wordt dan jullie hadden kunnen dromen!

Waar jullie ook voor kiezen, alle leveranciers zullen klaar staan om jullie vragen te beantwoorden en jullie te helpen om deze bijzondere dag te realiseren! Laat het corona virus niet jullie voorpret bederven. We zitten samen in dezelfde situatie en samen komen we er weer uit! Mocht ik jullie ergens mee kunnen helpen? Neem gerust een kijkje op mijn website wat ik voor jullie kan betekenen of stuur een mailtje!

Geniet van jullie voorpret, laat je nog volop inspireren en zorg ervoor dat jullie dag nóg mooier wordt dan jullie hadden kunnen dromen.

Foto door: Alice Mahran