Wie wil dit nou niet? Een strandbruiloft?! Dit lieve stel trouwde in september 2019 in hun eigen Strandpaviljoen de Zeebries . Een prachtige plek direct aan het strand in Dishoek. Kijken jullie mee? ♥

Op zondagavond kwamen wij aan in het mooie Dishoek waarbij we mochten overnachten in een te gek strandhuisje direct aan de zee. Nadat alle spullen naar het strandpaviljoen waren gebracht, we een hapje hadden gegeten en alvast zoveel mogelijk hadden klaar gezet was het tijd om met onze voeten in de zee alvast te genieten van het uitzicht en samen voorpret te hebben voor wat er de dag daarna allemaal gebeuren ging. Want wauw, wat een toffe bruiloft was dit!

getting ready
bruidegom
bruidspaar strand
bruidspaar verliefd

We gingen vroeg aan de slag die dag en zorgden voor een prachtige ceremoniesetting in het zand. De prachtige bloemen van Suus Bloem & Meer  maakte het helemaal af. Ondertussen maakte Raisa Zwart geweldige foto’s van dit lieve bruidspaar en arriveerde de gasten. De gasten waren allemaal prachtig gekleed in hetzelfde kleurenpallet en de zon kwam ook tevoorschijn. Deze dag kon niet meer stuk!

strandceremonie
strandbruiloft
geloftes
strandbruiloft
getuigen

Na de ceremonie en borrel was het tijd voor een heerlijk Afgaans shared dinner. En ja, dat was heerlijk! Na het uitgebreide diner kon het feest beginnen. Let’s party! 

diner
bruiloftsfeest
golden hour
liefde

Willen jullie ook trouwen op het strand? En kunnen jullie wel wat hulp gebruiken? Let’s meet!