Yes! Jullie zijn verloofd! Waar moet je beginnen met het plannen van jullie bruiloft? Laat je inspireren tijdens een van de events van Trouwbeleving! De leukste gratis trouwbeurzen van Nederland. Op deze trouwbeurs ontmoeten jullie de leukste leveranciers uit de trouwbranche, kunnen jullie kijken naar een real life ceremonie en komt Pinterest tot leven!

koffie tuktuk

Real life ceremonies

Zijn jullie benieuwd hoe een ceremonie nou echt gaat? Kijk dan naar een van de real life ceremonies die Trouwbeleving organiseert tijdens de events. Tijdens de ceremonies krijgen jullie tips van een zelfstandig trouwambtenaar en luisteren jullie naar de mooiste live muziek.

ceremoniesetting

Ontmoet de leukste leveranciers!

Geen idee waar je moet beginnen met het zoeken naar leveranciers? Dan is dit de juiste plek! Ontmoet de leukste leveranciers die jullie bruiloften nog unieker, persoonlijker & mooier kunnen maken. Zij beantwoorden met liefde al jullie vragen! Benieuwd naar welke events Trouwbeleving organiseert? Kijk dan hier! 

bruidsfotograaf
trouwringen
trouwjurken
trouwen doe je zo

Wil je een van de events bezoeken? Kijk dan even op de website en meld je aan want dan ontvang je een gratis goodiebag! Entree van deze trouwbeurs is gratis. 

lichtletters

Foto’s: Leonne Photography
Styling: Happy Vintage / Nikki de Lang
Bloemen: Suus Bloem en Meer
Trouwjurken: Stephanies Bruidsboutique
Stands: Foto Nicolai / Bobini Roots / Il Berretto / Trouwbus Tilburg