Op een mooie dag in juni trouwden Sietze & Olivia in Kasteel Maurick.  Vroeg in de morgen vertrokken wij naar Vught om de locatie te stylen, leveranciers te ontvangen en het bruidspaar te ontzorgen. Kijken jullie mee?

Tijdens het begin van de ceremonie scheen de zon, maar tijdens de ceremonie kwam het met bakken uit de lucht en toch brengt dit ook heel veel sfeer tijdens een ceremonie! Olivia & Sietze trokken zich er niks van aan en zeiden volmondig ”YES I DO ” tegen elkaar terwijl ik de paraplu boven hun hoofden hield, zodat ze in ieder geval droogstonden. Tja, alles voor het bruidspaar natuurlijk!

Na de regenachtige maar o zo sfeervolle ceremonie gingen we naar binnen om daar te proosten op het huwelijk van deze twee lieverds! De avond zette zich voort met een heerlijk diner en een knallende party!

Willen jullie ook trouwen  op zo’n prachtige locatie als Kasteel Maurick?  Ik help jullie met liefde!