Trouwen in je eigen achtertuin, wie wil dat nou niet?!  Eind mei mocht ik deze toffe bruiloft organiseren in de tuin. Want buiten trouwen is echt te gek! Kijken jullie mee?

buiten trouwen

Waar moet je aan denken als je wilt trouwen in de tuin?

Trouwen in de tuin is super tof maar het brengt een hoop organisatie met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cateraar, voldoende stroomvoorzieningen en vooral ook aan een plan B mocht het slecht weer zijn. In Nederland weet je het namelijk nooit helaas ;).

Zo kun je bijvoorbeeld voor een prachtige Ivory tent kiezen, chique, warm & ook nog eens een echte eyecatcher. Of wat dachten jullie van een toffe strechtent? genoeg mogelijkheden dus! Benieuwd? Kijk dan eens op de website van tentsolutions.

Tijdens deze bruiloft werd de catering verzorgd door Maison van den Boer, een echte aanrader!

ceremonie buiten
trouwen tuin
backdrop

ivory tent
weddingplanner
terras
bruiloftstyling

Styling tijdens jullie bruiloft in de tuin

Ook styling is een belangrijk onderdeel tijdens jullie buitenbruiloft. Welke kleuren ga je gebruiken? Wat voor een sfeer willen jullie neerzetten? Welke bloemen kiezen jullie voor? Met liefde maken wij een vertaling van jullie als bruidspaar in de styling! Ben je benieuwd? Kijk dan eens naar de mogelijkheden!

P.s. Tijdens deze bruiloft werkte ik (zoals heel vaak 😉 ) samen met Suus Bloem en Meer. 

 

bloemstukken bruiloft
backdrop
styling bruiloft
Suus bloem & Meer
bruidsbloemen