Het huwelijksaanzoek. Een super belangrijk moment, maar dit moment vergt natuurlijk wel wat inspanning en creativiteit! 😉 (dus mannen; noteer deze tips en hup, aan de slag!) 

Voor de een is het iets heel persoonlijks en de ander wil het moment graag met familie, vrienden en kennissen delen. Doe iets waarbij je je goed voelt, wees creatief en ben origineel! Door deze tips te lezen maak je je huwelijksaanzoek nog leuker en nog persoonlijker!

strand bruiloft
verliefd

Timing

Je hebt besloten haar te vragen, je hebt zelfs al de ring gekocht, maar je blijft maar nadenken over hoe, waar en wanneer. Je wordt er gewoon zenuwachtig van! Neem rustig de tijd voor om je aanzoek voor te bereiden, maar wacht ook niet te lang. Maak er iets speciaals van! Doe wat goed voelt voor jou en zij zal mega gelukkig zijn. 

verlovingsring
huwelijksaanzoek

Kies een dag uit die goed bij jullie past

Kies een dag uit die een speciale betekenis heeft voor jullie. Denk aan de dag dat jullie elkaar hebben leren kennen, de dag dat jullie zijn gaan samenwonen of de dag dat jullie samen iets heel moois hebben meegemaakt. 

Kies de perfecte locatie

Er zijn zoveel leuke en bijzondere plekken, maar kies een plek die goed bij jullie past. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantiebestemming, op het strand of in het openbaar met bijvoorbeeld een spandoek of tijdens een film in de bioscoop. Je kunt het ook dichter bij jezelf doen, bijvoorbeeld op de plek waar jullie je hebben leren kennen, of wat dacht je van gewoon thuis… een trouwring bijvoorbeeld als cadeautje onder de kerstboom, of bijvoorbeeld met vrienden, familie en bekenden foto’s terugkijken en als laatste een foto met daarop “wil je met me trouwen?”. Of houd je vriendin van spelletjes? Denk daar dan eens aan. Bijvoorbeeld samen galgje doen met de zin “wil je met me trouwen?”.

verloofd
backdrop