Reacties van
bruidsparen.

San & Lon

Lieve Nikki, Wat was je fantastisch! Echt waar door jou hebben wij, vooral ik, haha de laatste twee weken echt kunnen genieten! Je ging zo professioneel met ons om en de rust dat ik de planning helemaal aan jou over kon laten gaf ons echt een fijn gevoel. De dag zelf heb ik alleen maar complimenten gehad van de gasten over hoe goed je was en hoe leuk je bent. Voor ons was je echt een gast op het weekend! Ook zo lief en fijn hoe goed je voor ons zorgde en alles achter de schermen regelde. Wij hebben zo intens kunnen genieten door jou! Bedankt voor alles!

K & G

Nikki hebben wij ingehuurd voor wedding planning, ceremoniemeesterschap en styling. Het is voor haar een hele uitdaging geweest. Eerst was er Corona waardoor we de beslssing lang hebben uitgesteld of we de bruiloft in Belgie uberhaupt door wilde laten gaan. Gelukkig is zij hier geduldig in gebleven en hield zij zich goed op de hoogte van de Nederlandse en Belgische maatregelen. Eenmaal 2 maanden van tevoren besloten om door te gaan met de bruiloft in Belgie, brandde de locatie tot iedereens verdriet af. Nikki moest als het ware een tweede bruiloft plannen; meehelpen een nieuwe locatie zoeken, het draaiboek aanpassen (ander programma) en een nieuwe styling die bij de nieuwe locatie past. Nikki luistert goed, is erg geduldig, positief ingesteld, pragmatisch, blijft rustig en krijgt veel dingen voor elkaar. Een echte troubleshooter! Als bruid ben ik een controlfreak, maar ik kon het dankzij haar loslaten. Zij wist precies wat onze wensen waren en handelt daar na, ze was ons daardoor vaak voor. Ze regelt alles tot in de puntjes. Zelfs de gasten waren vol lof over haar omdat alles zo perfect tot in de puntjes was geregeld. Tot slot onze complimenten over de styling. Hiervoor hebben we enkele brainstorm sessies gehouden en heeft mijn Pinterest moodboard doorvertaald naar een fantastisch eindresultaat. Helemaal naar wens. Thank you Nikki!

Denise & Evert

Nikki heeft de planning, styling en het ceremoniemeesterschap van onze bruiloft tot zich genomen en wat heeft ze dit fantastisch gedaan! Ze heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat de styling van de trouwlocatie perfect op elkaar is afgestemd, helemaal naar de wensen die wij hadden doorgegeven.

Ze is goed bereikbaar per mail en telefoon. Zelfs in het weekend en ’s avonds, wat fijn is als je een paar weken voor de bruiloft opeens met veel stress zit over de laatste dingen die geregeld moeten worden. Op de bruiloft zelf heeft ze ervoor gezorgd dat de hele dag vlekkeloos en volgens planning is verlopen. We hebben gezien dat ze een hele harde werker is. Bij ons moest de trouwlocatie halverwege de dag omgebouwd worden naar feestlocatie, dit heeft ze met haar team van leuke meiden snel gedaan zonder dat de gasten daar iets van gemerkt hebben. Wij als bruidspaar hebben de meest relaxte dag ooit gehad en dat had zonder Nikki nooit gelukt!

Heel erg bedankt lieve Nikki!

Wim & Sofie

Wat hebben wij in Juni een fantastische dag gehad, een om nooit te vergeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd, en op de dag zelf hoefde we helemaal nergens naar om te kijken. Dus alle tijd om te genieten!!! In de aanloop naar de bruiloft hebben we veel aan je deskundigheid en tips gehad.

We kunnen je aan alle aanstaande bruidsparen van harte aanbevelen.

Daan & Daniëlla

Wauw! Wat was ik blij met Nikki de Lang! Ze heeft alles voor onze grote dag tot in de puntjes voorbereid. Heel eerlijk gaf zij het ook aan als iets niet kon. Ik had zelf namelijk geen idee en had het veel te strak gepland. Gelukkig gaf Nikki aan dat dit echt te krap werd en ze had gelijk! Ze kwam met hele leuke, originele ideeën en het is zo fijn dat ze alle leveranciers contacteert. Dan weet je zeker dat alles helemaal goedkomt. Echt een aanrader!!